Декоративна штукатурка в інтер’єрі

Декоративна штукатурка в інтер’єрі

Не дивлячись на велику кількість матеріалів для фінішної обробки стін, великий попит споживачів припадає на декоративну штукатурку. Вона дає можливість втілити будь-яку унікальну ідею в ваш інтер’єр. Вражаючий декоративний ефект нікого не залишить байдужим.

Навіть найпростіше оформлення стін декоративною штукатуркою змусить захоплюватися інтер’єром.

Велика кількість варіантів використання декоративної штукатурки допоможе реалізувати будь-яку вашу ідею або ідею, яку запропонував дизайнер.

Декоративна штукатурка може виглядати вдало і в сучасних інтер’єрах, і в інтер’єрах, які оформленні в класичному стилі.

Art Beton

Декоративне покриття з ефектом натурального каменя та бетону

Duna

Декоративне покриття з кварцовим піском та перламутром

Marmorino

Декоративна рельєфна штукатурка

Ottocento

Декоративне покриття з ефектом оксамиту

Декоративна штукатурка в інтер’єрі спальні

Декоративна штукатурка в інтер’єрі спальні – нове направлення в дизайні інтер’єру. Спальня – це місце затишку, комфорту та тепла. Частіше всього для стін спальні вибирають ніжні шпалери або фарбу в пастельних тонах. Але із збільшенням популярності декоративних штукатурок, ці матеріали все частіше стали використовувати в спальних кімнатах. І можливо зараз у вас з’являться сумніви з приводу цього матеріалу, але ми точно впевнені, що декоративна штукатурка допоможе вам створити комфортний інтер’єр, в якому вам буде спокійно та затишно. т

Штукатурка у спальні автоматично робить інтер’єр сучасним. Різноманітні техніки нанесення штукатурки і різні інструменти, допоможуть створити унікальний і неповторний дизайн інтер’єру.

Стійкість до механічних пошкоджень стане великою перевагою при виборі декоративних штукатурок для інтер’єру в спальні.

Декоративна штукатурка в інтер’єрі кухні

Декоративна штукатурка в інтер’єрі кухні звична для нас обробка стін.

Стіни на кухні зазнають частого забруднення – це необхідно обов’язково враховувати при виборі фінішного покриття. Гладка штукатурка відмінно миється, тому нею можна оздоблювати стіни біля робочої поверхні. Структурною штукатуркою можна зробити акцентну стіну в кухні, яка буде доповнювати ваш інтер’єр.

Кухня з декоративною штукатуркою – індивідуальна та сучасна. Декоративна штукатурка має великий термін експлуатації, тому вам не потрібно буде часто робити ремонт в кухні.

Декоративна штукатурка в інтер’єрі вітальні

Вітальня – найвідвідуваніша кімната в будинку. Ми зустрічаємо там гостей, проводим час в компанії або просто п’ємо ввечері чай під ковдрою, дивлячись телебачення. Нам завжди хочеться, щоб ця кімната була найкращою, і всі гості були у захваті від інтер’єру. Декоративна штукатурка забезпечить вам комфорт, стиль та красу.

Для цієї кімнати можна вибрати абсолютно будь-яке декоративне покриття, як фактурне, так і гладке. Відштовхуйтесь від ваших бажань.

Фактурна декоративна штукатурка наддасть об’єму вашим стінам, а гладка – ніжності та витонченості.

Декоративна штукатурка Maxima-decor

Art beton  – штукатурка для тих, кому подобається стиль Loft. Вона допоможе вам створити бетону стіну, яка відмінно впишеться в інтер’єр спальні або будь-якої іншої кімнати.

Marmarino  – вишукана штукатурка, яка дозволить створити імітацію мармурового зрізу (неполірованого, битого або колотого мармуру) або незбираного натурального каменю.

Travertino штукатурка, яку можна наносити не тільки в середині приміщення, але і ззовні. Вона зробить оригінальним не тільки ваш інтер’єр, але і фасад будинку.

Stucco veneziano  цей матеріал здатен створювати текстуровану поверхню на ваш вибір, але найчастіше використовується для створення обробки, яка нагадує мармур, який подобається багатьом.

Ottocento це декоративна штукатурка, яка створить ефект, схожий на атласну тканину, шовк чи оксамит. Цей ефект залежить від кута падіння світла та техніки нанесення.

Duna  декоративна штукатурка, яка створить на стіні піщані дюни (справжні дюни чи ефект «дюн»).

Arabesk за допомогою цього матеріалу ви зможете створити перламутр на стіні, який при різному падінні світла змінюватиме відтінки.

Galaxy  ця штукатурка допоможе вам створити вишуканий інтер'єр, який виходить за рамки всіх ваших уявлень.

  • 13.05.2022