OTTOCENTO в інтер'єрі

OTTOCENTO в інтер'єрі

Оксамит завжди був символом багатства та успіху. З нього шили одяг, обробляли меблі та драпірували стіни. Сьогодні про смак людини, її фінансові успіхи говорить інтер'єр її офісу або квартири. Перш ніж купувати меблі, необхідно привести до ладу стіни, стелю і підлогу. Стіни можна обробити декоративним покриттям з ефектом оксамиту (OTTOCENTO). OTTOCENTO на поверхнях виглядає так, наче приміщення обтягнуте дорогою оксамитовою тканиною.
Декоративне покриття OTTOCENTO з ефектом оксамиту призначене винятково для оздоблення усередині приміщень. OTTOCENTO ідеально підходить для оформлення розкішних інтер'єрів, підкуповуючи своїм аристократичним зовнішнім виглядом. Легке мерехтіння робить кімнату теплою та затишною, не обтяжуючи інтер'єр. Завдяки перламутровим частинкам у складі OTTOCENTO світло сковзає по стінах, і вони м'яко переливаються.
Незважаючи на те, що поверхня з декоративним покриттям миється, вона рекомендована до використання в приміщеннях з помірною вологістю - спальні, вітальні, дитячої кімнати, кабінетах, коридорах і офісах. Не слід наносити OTTOCENTO у кухнях, ванних кімнатах, басейнах та інших зонах сильної експлуатації або з підвищеною вологістю. Регулярний вплив води може призвести до дострокового відшарування. Забороняється застосовувати абразивні засоби для чищення OTTOCENTO.

Ottocento

Декоративне покриття з ефектом оксамиту

Вибір кольору OTTOCENTO і розміру кімнати

Змінити відтінок можна, додавши в OTTOCENTO кольоровий пігмент. Чим більше колеру додати в декоративне покриття OTTOCENTO, тим більш насиченим виходить колір, однак, ми рекомендуємо додавати не більше 10% пігментного концентрату, щоб властивості OTTOCENTO не були втрачені.
Завдяки різноманітності відтінків, можна реалізувати будь-які свої рішення щодо декорування стін та стель. Вибирати колір OTTOCENTO потрібно уважно, адже головне не порушити цілісну картину інтер'єру.
Також важливо зважати на габарити приміщення. Темні відтінки краще використовувати у великих кімнатах. Таким чином вона допоможе візуально зменшити простір. Для невеликих приміщень із низькими стелями рекомендуємо підібрати варіанти декоративних покриттів у світлих тонах.
Для спалень вибирають спокійні, кремові, бежеві чи темно-червоні тони. Для віталень - яскравіші, наприклад, блакитний або зелені кольори. Світлий беж або слонова кістка підійдуть для обробки офісів. Якщо боїтеся експериментувати, завжди безпрограшним варіантом буде використання базових пастельних тонів: бежевий, персиковий, рожевий, блакитний, сірий.

Варіанти дизайну у різних кімнатах з фото

Декоративне покриття з ефектом оксамиту OTTOCENTO використовується в різних інтер'єрах. Найкраще воно впишеться в стиль бароко, ампір та англійська класика. Непогано буде виглядати в просторах у стилях ар-деко, лофт, хай-тек та ін. Розберемо і покажемо наочно, як за допомогою OTTOCENTO оформляють різні кімнати.

У коридорі та передпокої

OTTOCENTO добре виглядає в інтер'єрах передпокоїв. Рекомендуємо вибирати для суміжних приміщень схожі оформлення. Це може бути загальне рішення кольору або однакове покриття для стін. Цікавим прийомом для таких випадків є модульна картина, фрагменти якої знаходяться на сусідніх стінах у різних кімнатах.

OTTOCENTO в інтер'єрі

Якщо Вам трохи нудно від одноманітності кольору, тоді OTTOCENTO можна нанести смугами, змінюючи колір. Наприклад, блакитний, і поєднати цей колір з маленьким пуфиком синього кольору біля вхідних дверей або з синім диваном у вітальні.

OTTOCENTO в інтер'єрі

У вітальні

Декоративне покриття OTTOCENTO тут дуже доречне. Перепадів температур та вологості в кімнаті немає. Деякі обмеження можуть виникнути лише через розміри приміщення та його освітлення. Насичені та яскраві тони не рекомендується вибирати для невеликих віталень, інакше вони виглядатимуть ще менше. Такі відтінки є хорошими для дизайну просторих кімнат з високими стелями.

OTTOCENTO в інтер'єрі

Оформлення невеликих приміщень виконують у спокійних тонах. Бажано не переборщити з химерним декором: він швидко набридає, а часто міняти дороге декоративне покриття навряд чи вийде.

OTTOCENTO в інтер'єрі

В спальні

OTTOCENTO виглядає як оксамит, жатий шовк або жаккард. Чудово впишеться в інтер'єр спальні з великим ліжком.
Одну зі стін можна зробити акцентною. Як правило, у масивного узголів'я ліжка. При виборі кольору OTTOCENTO варто пам'ятати, що дуже темні відтінки пригнічують нервову систему, перешкоджаючи повноцінному розслабленню та відновленню енергії.

OTTOCENTO в інтер'єрі

У кухні та їдальні

У кухні нерідкі перепади температур та підвищена вологість, тому OTTOCENTO не слід використовувати. Воно, безумовно, витримає кілька інтенсивних прибирань, але потім його доведеться реставрувати. Тому це декоративне покриття на фото в інтер'єрі кухні є найчастіше за межами робочої зони.

OTTOCENTO в інтер'єрі

А ось у їдальні – ідеальне рішення. Трапезуючи, можна насолоджуватися бархатистою поверхнею стін і не переживати, що пара і крапельки жиру після приготування потрапляють на декоративне покриття.

OTTOCENTO в інтер'єрі

OTTOCENTO чи шпалери?

Пропонуємо розглянути в таблиці відмінності між шпалерами та OTTOCENTO. Для порівняння вибрали вінілові шпалери, адже вони здатні імітувати різні поверхні від штукатурки до текстилю, досить міцні та довговічні.

Вінілові шпалери «під тканину» OTTOCENTO (декоративне покриття з ефектом оксамиту)
Різноманітні принти, візерунки, зображення. До того ж є колекції текстилю та шпалер, об'єднаних загальним кольором, тематикою, дизайном. Безліч відтінків. Можна підбирати півтони, щоб поєднувати з дизайном решти інтер'єру.
Декор штукатуркою завжди ефектно виглядає і завжди це ручна робота – унікальна та неповторна.
Для того, щоб нівелювати стики, існує «раппорт», що допомагає підігнати малюнок так, щоб шви були не помітні. Безшовний матеріал.
Ціна варіюється. Конкурує зі шпалерами середнього та високого цінового сегмента.

Якщо узагальнити сказане, шпалери привносять традиційність до інтер'єру (принти, візерунки, фотозображення для стін). З погляду декорування простору декоративне покриття OTTOCENTO виглядає більш привабливо та сучасно, освіжає інтер'єр та дозволяє створювати унікальні поєднання кольору та ексклюзивність декору, розриваючи звичні шаблони ремонту. Вибір залишається за Вами. Якщо Ви маєте запитання, можете залишити заявку для зв'язку з нашим консультантом.

  • 29.07.2022