MARMORINO в інтер'єрі

MARMORINO в інтер'єрі

На сьогоднішній день на ринку є багато оздоблювальних матеріалів на різний смак та ціну. Але якщо бажаєте зробити інтер'єр привабливим, сучасним та унікальним, рекомендуємо обирати декоративні штукатурки. Одним із найоптимальніших варіантів є декоративна рельєфна штукатурка MARMORINO. 
Вона однаково добре підходить як невеликим дитячим кімнатам, так і масштабним залам ресторанів у будь-якій стилістиці. 
Завдяки структурі декоративне покриття MARMORINO стає все більш визнаним у колі майстрів своєї справи. Перевагами є художній вигляд, зручність використання та простота нанесення. Отримані результати додають значну глибину, вишуканість, розмиваючи часові межі в дизайні.
Штукатурка MARMORINO ідеально лягає на стіни, стелі, декоративні деталі, дає можливість відреставрувати раніше нанесене покриття. Різноманітність існуючих технік дозволяє створювати об'ємні фактури будь-якої складності, залежно від Вашого рівня майстерності.
Декоративна штукатурка MARMORINO здатна замінити не лише звичні шпалери та фарбу, але й відтворити різні поверхні натурального каменю, імітуючи колотий, битий неполірований мармур або його зріз.
Штукатурка MARMORINO не тільки втілює розкішні візуальні ефекти, але й має гарні експлуатаційні властивості.
У цій статті ми покажемо Вам приклади оформлення інтер'єрів різних кімнат з декоративною рельєфною штукатуркою  MARMORINO.

Cera

Декоративний віск для рельєфних штукатурок

Marmorino

Декоративна рельєфна штукатурка

Варіанти використання декоративної штукатурки MARMORINO у різних стилях інтер'єру

Декоративна рельєфна штукатурка MARMORINO доречна скрізь, де Ви забажає її бачити: у вітальні, спальні, дитячій кімнаті, кухні, коридорі. Важливо пам'ятати, що темні відтінки MARMORINO є ідеальними для використання у великих приміщеннях. Таким чином, вона допоможе візуально зменшити простір. Цілком інший ефект у штукатурки світлих тонів: візуально розширить простір та додасть повітря і легкості у приміщення. Але не обирайте надто яскраві кольори: вони негативно впливатимуть на зір, а деякі навіть погіршуватимуть настрій.
Підбираючи природні нейтральні кольори, MARMORINO ідеально поєднується з інтер'єрами, оформленими у різних стилях: класичний, сучасний, мінімалізм, скандинавський, лофт, індустріалізм, античний та інші.
У класичному стилі, крім декоративної рельєфної штукатурки, можна використовувати деталі, які допоможуть розставити акценти: бра, вази, ліпнини, картини, живі квіти.
Створення штучно зістареного MARMORINO підійде для античних стилів: індійський, єгипетський та африканський.
У милімалистических стилях (хай-тек, арт-деко, лофт) краще залишити світлі відтінки колорування декоративної штукатурки, щоб не перевантажити інтер'єр.
Розберемо та покажемо наочно, як за допомогою MARMORINO можна оформити різні кімнати.

MARMORINO у передпокої і коридорі

Що може бути краще, ніж «зустрічати» гостей та членів сім'ї у гарному передпокої? Декоративна штукатурка на стінах цього приміщення здатна привернути увагу кожного гостя та не залишити байдужих. Передпокій — транзитний, через нього проходять багато людей, вішають верхній одяг, залишають взуття та речі. MARMORINO і віск CERA зроблять передпокій не тільки привабливим, а й практичним у експлуатації роками.
Зробити красивими коридори у квартирі чи будинку –  також завдання не з легких. Що цікавого можна вигадати з цим вузьким прямокутним проходом? Аксесуари не поставиш, меблі теж - залишається тільки "брати" оздобленням, і, як ніщо інше, шику може додати декоративна рельєфна штукатурка MARMORINO.
Відтінки можна обирати на свій розсуд, проте варто пам'ятати, що темні кольори ще більше зменшать простір приміщення, навіть незважаючи на кількість освітлення. 

MARMORINO в інтер'єрі

MARMORINO на кухні

Кухня - місце в будинку, де збирається вся сім'я, тому до нього висувають досить високі вимоги в затишку та комфорті. При цьому кухня ще й кімната з підвищеною вологістю, утворенням пари, високою температурою – ці характеристики накладають обмеження щодо вибору оздоблювальних матеріалів. MARMORINO можна розмістити в обідній зоні кухні (протилежній робочій поверхні). Рекомендуємо наносити MARMORINO з фінішним покриттям воску CERA, що надасть підвищеної стійкості до вологи та забруднень і збереже оформлення стін надовго. Для поєднання інтер'єру в одне ціле рекомендуємо додати на стіни картини з відтінками, що використовувались у робочій зоні, біля столу поставити додаткову лампу для затишку і зручності. Таким чином вся кімната буде не тільки ергономічною, а і вишуканою.

MARMORINO в інтер'єрі

MARMORINO у вітальні

Зала точно не відноситься до кімнат з перепадами температури та вологості, як у кухні чи ванній кімнаті, не має вимог до зносостійкості, як у передпокої чи коридорі. Декоративна рельєфна штукатурка MARMORINO лише підкреслить красу вітальні.
Насамперед, для правильного ремонту, необхідно звернути увагу на габарити свого приміщення. Для віталень з невисокими стелями краще розглянути варіант покриттів у світлих відтінках та з великими малюнками. Для габаритних приміщень – навпаки, можна підбирати темні штукатурки з дрібними деталями та акцентами.
Якщо бажаєте зробити акцент на яскравих меблях (дивани, крісла), краще обирати нейтральні відтінки MARMORINO. Якщо ж меблі у світлих кольорах (білий, бежевий), то можна зробити більш яскравою штукатурку, обравши різні кольори для 2 шарів MARMORINO чи воску CERA.

MARMORINO в інтер'єрі

MARMORINO у спальній кімнаті

У спальні оптимально використовувати теплі відтінки декоративної рельєфної штукатурки MARMORINO, поєднуючи з м'якими шовковистими та бархатистими тканинами.
У компактних спальнях можна виконати дизайн із рельєфним покриттям, розмежувавши простір кімнати колірними рішеннями. Зону сну доповнити світлодіодним підсвічуванням чи красивими лампами.
Оптимальні поєднання бежевого та коричневого, ніжно-рожевого та персикового. Універсальні комбінації створюються при поєднанні сірого, білого та коричневого.
Для спалень з гарною освітленістю та напівпрозорими шторами оптимально підбирати неяскраві тони декоративної рельєфної штукатурки. Прохолодні зелені, блакитні, нейтральні сірі відтінки дозволять створити гармонійний інтер'єр.
Кімнати з невеликою кількістю сонячного світла можна оформляти штукатуркою насичених відтінків (золотистий, пісочний, персиковий). Однак не рекомендовано застосовувати темно-коричневий та чорний кольори.

MARMORINO в інтер'єрі
  • 06.10.2022