Фарба для стін Maxima

Фарба для стін Maxima

Важко обрати фарбу для стін? Не дивно, адже асортимент інтер’єрних фарб постійно збільшується. На полицях можна побачити фарби із різним ступенем блиску, стійкості до миття, окремі фарби для різних кімнат та навіть для алергіків. Як зробити правильний вибір та обрати фарбу, яка буде відповідати вашому запиту, читайте далі у нашому матеріалі.

Із появою латексних фарб одразу стало зрозуміло, який матеріал стане фаворитом серед покупців. Латексна фарба має водну основу, немає різкого запаху, швидко висихає, стійка до миття, вигорання та пожовтіння, а також має гарну адгезію та високу покривну здатність.

Silk Touch 3

Матова латексна фарба для внутрішніх робіт

Silk Touch 7

Шовковисто-матова латексна фарба для внутрішніх робіт

Lotos

Гіпоалергенна латексна фарба

Megalatex

латексна фарба

Лінійка латексних фарб Silk Touch Maxima

Лінійка Silk Touch Maxima – це серія латексних фарб, які відрізняються різним ступенем блиску:

Фарби Maxima призначені для фарбування поверхонь всередині приміщення, виконаних із мінеральних (цементна і цементно-вапняна штукатурка, шпаклівка, цегла, гіпс, бетон) та дерев'яних основ, шпалер на паперовій і скловолокнистій основі.

Не дивлячись на те, що фарби Silk Touch створюють різний ефект на стінах, усі вони зручні у роботі. Легко розподіляються по поверхні, не розбризкуються та мають гарне зчеплення (адгезію) з поверхнею. Фарби забезпечують високу покривну здатність при малій витраті матеріалу.

Норма витрати в один шар 110-150 г/м2. Залежно від способу нанесення і типу поверхні.

1,2 кг

3,5 кг

6 кг

12 кг

до 11 м2

до 32 м2

до 55 м2

до 110 м2

 

Головна перевага лінійки Silk Touch – це стійкість до миття. Всі три фарби належать до 1 класу стійкості до мокрого стирання. Також фарби Silk Touch Maxima можна застосовувати для фарбування стін та стель у кімнатах з нормальною та підвищеною вологістю. Але вона не підходить для фарбування підлоги, дверей та меблів.

Латексні фарби Silk Touch Maxima тонують вручну пігментним концентратом Farbex Color. Або можна скористатися тонуванням машинним способом за каталогами кольорів NCS та ін.

Фарба для стін Maxima

Латексна фарба Megalatex Maxima

Megalatex Maxima – це латексна фарба з матовим ефектом. Вона забезпечує «дихання» поверхні, приховує дрібні недоліки, а також утворює міцне покриття, стійке до багаторазового інтенсивного миття миючими та дезінфікуючими засобами (1 клас стійкості до мокрого стирання).

Фарбу можна використовувати для зовнішніх та внутрішніх робіт. Megalatex Maxima призначена для фарбування мінеральних (шпаклівка, штукатурка, цегла, бетон), гіпсових та дерев’яних поверхонь. Вона підходить для фарбування стін та стелі із високим експлуатаційним навантаженням: навчальні установи, спортивні комплекси, фітнес-центри, торгово-розважальні центри,  місця громадського харчування та заклади охорони здоров’я, житлові приміщення, а також для фарбування фасаду будівель.

Латексна фарба Megalatex Maxima зручна у роботі, не утворює напливи, не розбризкується та наноситься без додаткових зусиль. Норма витрати фарби в один шар 110-150 г/м2. Залежно від способу нанесення і типу поверхні.

1,4 кг

4,2 кг

7 кг

14 кг

до 12 м2

до 36 м2

до 60 м2

до 120 м2

 

Фарбу можна використовувати як самостійне покриття білого кольору, а також колорувати у пастельні, світлі відтінки та кольори середньої насиченості. Можна скористатися послугами колор-студії та обрати потрібний колір за каталогом NCS, або зробити тонування самостійно і скористатися пігментним концентратом Farbex Color.

Фарба для стін Maxima

Гіпоалергенна латексна фарба Lotos Maxima

Lotos Maxima – це гіпоалергенна латексна фарба, яка не проявляє подразнюючу, шкірно-резорбтивну та алергенну дію, а також не містить у своєму складі ЛОС – летких органічних сполук. Фарба містить у своєму складі віск, завдяки чому пофарбоване покриття набуває водовідштовхувальний властивостей та легко очищається від забруднень, така властивість називається «ефект лотоса» та має шовковисто-матовий ефект.

Латексну фарбу Lotos Maxima можна використовувати для фарбування кімнат із підвищеною вологістю та високим експлуатаційним навантаженням. Наприклад, дитяча, дошкільні та навчальні заклади, медичні центри, розважальні заклади, житлові, адміністративні та промислові приміщення. Фарбу легко мити і вона не буде втрачати привабливого вигляду після чергового очищення від різних забруднень. А все тому, що Lotos Maxima має високу стійкість до багаторазового інтенсивного миття (1 клас стійкості до мокрого стирання).

Як і попередні латексні фарби, Lotos Maxima має економічний розхід та гарну покривну здатність.

Норма витрати в один шар 100-150 г/м2. Залежно від способу нанесення і типу поверхні.

1,2 кг

3,5 кг

6 кг

12 кг

до 12 м2

до 36 м2

до 60 м2

до 120 м2

 

Заколоровати фарбу можна вручну із використанням пігментних паст, наприклад, Farbex Color, та машинним способом за каталогами кольорів NCS та ін.

Фарба для стін Maxima

Чому варто вибирати фарби Maxima?

  1. Фарби Maxima, згідно внутрішньої класифікації виробника, відносяться до класу Еліт. Під час їх виробництва відбувається суворий контроль якості на всіх етапах, використовується преміальна сировина, а також прогресивні технології та обладнання.
  2. Легкість нанесення. Фарби Maxima зручні у роботі, не утворюють напливи та не розбризкуються, а це робить процес фарбування більш приємним і ефективним.
  3. Фарби Maxima мають економічний розхід та гарну покривну здатність.
  4. Тонування. Фарби Maxima можна колорувати машинним або ручним способом.
  • 03.05.2024