Декоративні штукатурки з перламутровим ефектом

Декоративні штукатурки з перламутровим ефектом

Перламутр століттями оспівували поети, малювали художники, цінували майстри та обожнювали модниці. У Стародавньому Римі перламутр вважався символом влади та мудрості. Люди вірили, що він приносить щастя. Через це активно використовували його не тільки при виготовленні прикрас, а й при оздобленні та декорі будинків.

Час минає, а перлинний блиск і м'які переливи на горизонтальних і вертикальних поверхнях виглядають благородно і в сучасних інтер'єрах, а також дозволяють візуально розширити простір.

Arabesk

Декоративне покриття з мерехтливим ефектом

Duna

Декоративне покриття з кварцовим піском та перламутром

Galaxy

Декоративне покриття з перламутром та скляними мікросферами

Ottocento

Декоративне покриття з ефектом оксамиту

З усієї лінійки декоративних штукатурок і покриттів Maxima decor, перламутровий ефект мають:

  • OTTOCENTO – декоративне покриття з ефектом оксамиту;
  • ARABESK – декоративне покриття з мерехтливим ефектом;
  • DUNA – декоративне покриття з кварцовим піском та перламутром;
  • GALAXY – декоративне покриття з перламутром та скляними мікросферами.

 

Декоративні штукатурки з перламутровим ефектом

Переваги та недоліки декоративних штукатурок з перламутровим ефектом

Переваги:

  • універсальність: можна наносити на стіни, стелю та навіть деякі предмети інтер'єру;
  • відсутній неприємний запах під час виконання робіт та не виділяються токсичні речовини після висихання;
  • довговічність та здатність тривалий час не втрачати привабливості. Подібний ремонт знімає всі питання щодо дизайну приміщення щонайменше на десять років;
  • широка кольорова гама. Декоративні покриття легко колоруються;
  • невелика витрата;
  • паропроникність;
  • ексклюзивність та ефектний вид готового покриття. Кожен майстер наносить її по-своєму, повторити стиль буде досить складно. Також залежно від використовуваного інструменту створюються різні ефекти;
  • безшовна технологія;
  • чудово виглядає під впливом гри світла та тіні.

Недоліки:

  • наявність ідеальної поверхні для нанесення;
  • потрібен професіоналізм, краще звернутися до майстра з нанесення декорів;
  • не підходить для зон з підвищеною експлуатацією або приміщень із високою вологістю.

Область застосування декоративних покриттів з перламутровим ефектом

Декоративні покриття з перламутровим ефектом вже багато років залишаються популярними та використовуються у різних дизайн-проектах. Причиною вибору є факт того, що в результаті нанесення штукатурки, на поверхні створюється чудовий малюнок з унікальними візерунками та переливами перламутрових частинок.

Декори з перламутровим ефектом Maxima decor призначені для оформлення поверхонь виключно усередині приміщень. Перламутровий ефект надає неповторну глибину, виразність, шарм та солідність будь-якому інтер'єру. OTTOCENTO, ARABESK, DUNA та GALAXY підходять для декорування спальні, вітальні, кабінету, офісу чи іншого приміщення без високої вологості. За своїми фізичними та хімічними характеристиками OTTOCENTO, ARABESK, DUNA та GALAXY є паропроникними та довговічними декоративними матеріалами.

Декоративні покриття з перламутровим ефектом можна використовувати в інтер'єрі різними способами:

  • нанесення на всю поверхню стін, стелі, колон. Завдяки світлим відтінкам покриттів з перламутровим ефектом, кімната здаватиметься більш просторною. Покриття темних та яскравих відтінків допоможуть створити затишну атмосферу у приміщеннях великої площі.
  • створення колірних акцентів. Декоративні поркиття з перламутровим ефектом також можна наносити тільки одну стіну або її частину. Результат буде залежати від обраного відтінку та кількості денного чи штучного освітлення.

Так чим відрізняються декоративні покриття з перламутровим ефектом Maxima decor. Докладніше розповімо про кожну.

OTTOCENTO Maxima decor

OTTOCENTO – декоративне покриття з ефектом оксамиту.

Це декоративне покриття створює зорову імітацію покритих бархатистою або велюровою тканиною стін. Ефект досягається завдяки зміні кута відбиття від будь-якого типу освітлення.

Декоративне покриття OTTOCENTO підходить як для сучасного (металевий хай-тек, тонкий повітряний мінімалізм, дерев'яно-трав'яний еко-стиль), так і для класичного інтер'єру, на зразок бароко, рококо, ампіру.

Для створення сучасного інтер'єру краще зупинити свій вибір на світлих відтінках кольору декоративного покриття. Ідеально підійдуть пастельні: молочні, бежеві, білі та сірі відтінки.

А в поєднанні з натуральними поверхнями: деревом, каменем, бархатистими тканинами, OTTOCENTO створить тепло та затишок у будь-якому інтер'єрі.

У якому б стилі не було виконане приміщення, слід пам'ятати, що декоративне покриття OTTOCENTO надає інтер'єру нотки аристократизму та розкоші, тому і варто формувати загальний комплекс елементів оформлення.

Декоративні штукатурки з перламутровим ефектом

ARABESK Maxima decor

ARABESK – декоративне покриття з мерехтливим ефектом.

ARABESK гармонійно поєднується з усіма передовими дизайнерськими напрямками. Створювані їм ефекти надують будинку комфорт і престижний зовнішній вигляд, що сигналізує про вишуканий смак його власників.

Ефект мокрого шовку, який можна створити за допомогою декоративного покриття ARABESK - досить популярний і універсальний варіант дизайну інтер'єру. Він доречний у різних стилях – від вишуканого класичного – до мінімалістичного сучасного.

Декоративне покриття користується любов'ю клієнтів, і причиною є факт того, що в результаті нанесення матеріалу на поверхні утворюється красива картина з цікавими дивовижними орнаментами і яскравими переливами перламутрових тонів.

Декоративні штукатурки з перламутровим ефектом

DUNA Maxima decor

DUNA -  декоративне покриття з кварцовим піском і перламутром.

Назву “Піщані дюни” декоративна штукатурка отримала заслужено, адже вражаюче моделює вигляд барханів та перевалів південних пустель, наголошуючи на піщаних орнаментах, нібито створених природними повітряними потоками.

Крім прийнятого використання для стін, також можливе нанесення штукатурки на стелю та інші поверхні. Готове декоративне покриття мерехтить при найменшому потраплянні світла: сонячного чи лампового. А якщо джерело світла знаходиться не на стінах, а на стелі, штукатурка виглядає більш видовищно і сліпучо.

Такий дизайн вдало вписується практично в будь-який інтер'єр (від мінімалістичного до класичного), крім стилів прованс, кантрі, шале та інших сільських варіантів. Часто застосовується в етно-стилях: східних та південних. Прекрасно підходить до марокканського стилю.

Декоративні штукатурки з перламутровим ефектом

GALAXY Maxima decor

GALAXY – декоративне покриття перламутром та скляними мікросферами.

При нанесенні різними мазками створюється візерунок, що нагадує хвилі, пухнасті хмари або візерунки на вікні в морозний день.

Декоративне покриття підходить для різних приміщень: для затишної спальні, шикарної більярдної кімнати або стильного робочого кабінету. Його неповторний зовнішній вигляд прикрасить будь-який інтер'єр незалежно від стилю, в якому він витриманий. Використовувати GALAXY можна як для обробки всіх стін у кімнаті, так і для окремих її елементів – ніш, арок чи колон, з метою правильного розміщення акцентів. Зовнішній вигляд декоративного покриття приковує погляди та викликає щире захоплення. Особлива текстура неоднорідного характеру створює відчуття, ніби для створення настільки вигадливого візерунка знадобилося кілька місяців кропіткої роботи справжнього професіонала.

Декоративні штукатурки з перламутровим ефектом

Купити декоративні штукатурки з перламутровим ефектом

Ви можете придбати OTTOCENTO, ARABESK, DUNA та GALAXY по всій території України (Київ, Львів, Дніпро, Одеса та ін.) різними службами доставки або самостійно забрати продукцію з фірмового магазину за адресою Суми, вул. Герасима Кондратьєва, 6.

Ми можемо безкоштовно доставляти продукцію прямо на об'єкт (умови обумовлюються індивідуально, залежно від складності замовлення).

  • 16.02.2023